REVELRY ROOM

When we were approached to be a part of the revitalization of the historic Chattanooga Choo Choo we were eager to contribute. Our goal was to transform the unique triangular shaped space at the end of the southern wing of the building into a music venue and bar. Through space planning and interior design, we created complementary relationships between the Hush Bar, a place to relax, and the Revelry Room, a place to rock. Framing smaller zones through ceiling height, lighting, furniture, and material we were able to create niche seating areas in the Hush Bar that break the larger space into intimate zones to lounge and enjoy music. For the Revelry Room we opened up the space and deliberately left a raw feel where the focus is on the stage at the end of the narrowing space. This contrast was accentuated in the back bar design. While the Hush Bar gives a nod to the traditional with marble tops, custom woodwork, and vintage mirrors with accents of gold; the Revelry Room bar remains raw with riveted sheet metal tops and asymmetric shelving framed by a jigsaw wall of salvaged speakers. In addition, both spaces spill onto a deck that fronts the new pedestrian friendly Station Street, making them key elements in a burgeoning entertainment district.

To keep up with what is happening at Revelry Room check out their website here.